2104628117

Αποσκληρυντές

Αποσκληρυντές

Βάλε τέλος στα Άλατα

Οι Αποσκληρυντές προστατεύουν τις υδραυλικές  εγκαταστάσεις από τα άλατα:

-Καθαρά ποτήρια και πιάτα (χωρίς στάμπες)
-Ποιοτικό νερό και άγευστο 
-Προστατεύει τις σωληνώσεις
-Προστατεύει τις αντιστάσεις των ηλιακών θερμοσιφώνων,των πλυντηρίων, των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, κ.α.
-Μειώνει την χρήση των μαλακτικών ρούχων στην μισή ποσότητα.
-Μαλακά Ρούχα
-Προστατεύει από τα άλατα τις βρύσες και τις μπαταρίες.


Αν το νερό είναι σκληρό δημιουργούνται κίτρινοι ή καφέ λεκέδες στη βρύση ή στη μπανιέρα από άλατα που δεν καθαρίζουν εύκολα, οι βρύσες του σπιτιού παρουσιάζουν συχνά προβλήματα (στάζουν), στο πλυντήριο χρειάζεται πολύ απορρυπαντικό ενώ τα ρούχα που πλένονται δεν είναι μαλακά, χρειάζεται πολύ σαπούνι για να δημιουργηθεί λίγη σαπουνάδα, το δέρμα και τα μαλλιά είναι σκληρά μετά το μπάνιο.


Το σκληρό νερό επίσης δημιουργεί επικαθήσεις στις σωληνώσεις του σπιτιού ή του μαγαζιού και σε όλες τις συσκευές (πλυντήριο ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνας καφετιέρα, παγομηχανή) δημιουργώντας προβλήματα και μειώνοντας το χρόνο ζωής τους.


Επίσης, γεμίζουν άλατα και οι αντιστάσεις των συσκευών (θερμοσίφωνας) που μειώνει την απόδοση τους με αποτέλεσμα να ζεσταίνει το νερό πολύ πιο αργά καταναλώνοντας πολύ περισσότερο ρεύμα.


Οι αποσκληρυντές νερού αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα του σκληρού νερού. Εγκαθίστανται συνήθως στην κεντρική παροχή και μαλακώνουν το νερό αντικαθιστώντας τα σκληρά άλατα (Ασβεστίου και Μαγνησίου) με μαλακά (Νατρίου) και παρατείνουν τη ζωή στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές (πλυντήρια ρούχων, πιάτων, θερμοσίφωνες, ηλιακούς θερμοσίφωνες, boilers, καφετιέρες, βραστήρες), και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις (μπάνιο, βρύσες, καζανάκι, υδρομασάζ).