2104628117

Μαγνητικό Φίλτρο Συστημάτων Θέρμανσης MG1 - 3/4

58,00€
Το μόνο υπερ - συμπαγές φίλτρο με μαγνητικό σύστημα MG1 από RBM είναι το μόνο υπερ-συμπαγές φίλτρο μαγνητικό σύστημα: χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, χωρά ιδανικά κάτω από το λέβητα, όπου ο...
  • Κωδικός Προϊόντος:MG1
  • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Το μόνο υπερ - συμπαγές φίλτρο με μαγνητικό σύστημα

 

MG1 από RBM είναι το μόνο υπερ-συμπαγές φίλτρο μαγνητικό σύστημα: χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, χωρά ιδανικά κάτω από το λέβητα, όπου οι χώροι εγκατάστασης είναι  συνήθως πολύ περιορισμένοι και δεν υπάρχει χώρος για άλλα μαγνητικά φίλτρα.

 

Τι είναι;

MG1 με RBM αντιπροσωπεύει την καλύτερη λύση για την επίλυση προβλημάτων παρουσίας των σωματιδίων, ειδικά σκουριά και η άμμος που σχηματίζονται λόγω διάβρωσης κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας του συστήματος.

 

Εκτελεί μια συνεχή προστατευτική δράση στο λέβητα ή την αντλία θερμότητας, αποφεύγοντας έτσι τη φθορά και βλάβη του κυκλοφορητή και εναλλάκτη θερμότητας.

 

Γιατί είναι μοναδικό;

MG1 από RBM προσφέρει μια πρακτική και αποτελεσματική λύση σε περίπτωση περιορισμένου χώρου, όπου δεν μπορεί να εγκατασταθεί ένα παραδοσιακό μαγνητικό φίλτρο. Είναι μικρό και χωρά παντού! Μόνο 12 εκατοστών που απαιτούνται για την εγκατάσταση MG1!

 

Πώς λειτουργεί;

Η ξαφνική μεταβολή διατομή επιβραδύνει το υγρό και τα σωματίδια που αιωρούνται μέσα σε αυτό, ο μαγνήτης στο εσωτερικό του κυλίνδρου προσελκύει όλα τις σιδηρούχες ακαθαρσίες ενώ τα μη-μαγνητικά σωματίδια φιλτράρονται και συγκρατούνται από το πλέγμα του φυσιγγίου φιλτραρίσματος.

 

Σημαντικό: Πολλές εταιρείες Λεβήτων και Αντλιών Θερμότητας, αμφισβητούν την εγγύηση, στην περίπτωση που δεν υπάρχει μαγνητικός αλάσπωτης στην εγκατάσταση.  


MG1 εν συντομία

• Σούπερ συμπαγή.

• Διατηρεί όλες τις ακαθαρσίες.

• Καταπολεμά τη διάβρωση.

• Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του λέβητα.

• Διατηρεί τη βέλτιστη απόδοση του συστήματος.

• Σε πολλές περιπτώσεις εγγυάται την εγγύηση του λέβητα, η οποία απαιτεί φίλτρανση νερού για την ισχύ της.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: Μαγνητικό Φίλτρο Συστημάτων Θέρμανσης MG1 - 3/4

Τυχαία προϊόντα