2104628117

Σύστημα Φίλτρου Logic Aqua 1 WAY (σύνδεση με βρυσάκι)

150,00€
Logic AquaΦλιταρισμένο νερό με σύνδεση με βρυσάκι! Υψηλής Ποιότητας ΦίλτροΦίλτρο ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας υψηλής απόδοσης. Απομακρύνει χλώριο, φυτοφάρμακα, οργανικές ενώσεις, οσμές, ...
  • Κατασκευαστής:Lógico Aqua
  • Κωδικός Προϊόντος:04.0087
  • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Logic Aqua

Φλιταρισμένο νερό με σύνδεση με βρυσάκι!

 

Υψηλής Ποιότητας Φίλτρο

Φίλτρο ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας υψηλής απόδοσης. Απομακρύνει χλώριο, φυτοφάρμακα, οργανικές ενώσεις, οσμές, χρώματα και βελτιώνει την γεύση.  Επίσης, απομακρύνει χώμα, λάσπη, σκουριά, άμμο και γενικά μικροσωματίδια μεγέθους μεγαλύτερο από 5μm (0,005 χιλιοστά του μέτρου)

Αντικατάσταση: 12 μήνες

 

Φιλτραρισμένο νερό για όλους με Lógico Aqua

Οι ειδικοί διατροφής συνιστούν να πίνουμε 2 λίτρα νερό ανά άτομο ανά ημέρα. Η καλή ενυδάτωση βελτιώνει τη φυσική μας κατάσταση και αποτρέπει τις ασθένειες.

 

Υγιεινό Φαγητό

Το μαγείρεμα με νερό χωρίς κακές γεύσεις ή μυρωδιές είναι σημαντικό. Η εξάτμιση κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προκαλεί τη συγκέντρωση των ακαθαρσιών και τις καταναλώνουμε σε μεγαλύτερη αναλογία από όταν πίνουμε μόνο.

 

Καφές και Τσάι με άλλη γέυση…

Με το Lógico Aqua μπορείτε να ετοιμάζετε τα αγαπημένα σας ροφήματα (καφές τσάι) με πάντα με φιλτραρισμένο νερό, χωρίς κακές γεύσεις ή οσμές.

 

Οικονομικό

Το Lógico Aqua είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γλυτώσετε χρήματα από εμφιαλωμένα μπουκάλια και νερό χαμηλής ποιότητας. Με ένα μόνο φίλτρο έχετε 6.000 λίτρα, ποιοτικό και υγιεινό φιλτραρισμένο νερό.

 

Περιεχόμενα συσκευασία:

Μονάδα φιλτραρίσματος.

Διαστάσεις: 100 Μ x 110 Π x 375 Y

800 ml γυάλινη φιάλη BPA ελεύθερη.

400 mm σωλήνας 3/8 ".

Κεφαλή φίλτρου.

Βίδες (x3).

Βύσματα (x3).

 
Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: Σύστημα Φίλτρου Logic Aqua 1 WAY (σύνδεση με βρυσάκι)

Τυχαία προϊόντα